@richardamkreutz is het 250ste lid van de Fritts zonne-energie community! Omdat we gaan vliegen met de zonne-energie community krijg jij een heus zonne-energie vliegtuigje. Lees verder voor onze plannen...


De afgelopen maanden hebben ik samen met het team van Fritts en vele gebruikers de koers voor de community bepaald. We dachten eerst aan een klein bedrag per maand maar hebben nu besloten dat de community voor altijd gratis wordt.


Want wij willen samen met jullie de grootste zonne-energie community van Nederland maken. Met maar één doel: zoveel mogelijk zonne-energie in Nederland. En dat het liefst zo snel mogelijk.


Een fijne plek waar je terecht kan voor al je vragen over zonnepanelen. Voor, tijdens en na de installatie. Iedereen is welkom want we willen ook kunnen op komen voor de belangen van zonnepanelen eigenaren. Hoe meer hoe beter.


Vind jij het leuk om mee te denken over de toekomst van de Fritts Zonne-energie Community? Meld je dan aan voor de Leuke Ideeën Groep op: http://community.fritts.nl/boards/leuke-ideeen-groep Alle gekke ideeën zijn welkom.